Tervetuloa “ICT-DRV” hankkeen sivuille!

Valmistetaan ja pidetään ammattikuljettajien pätevyyttä ajan tasalla heidän muuttuvien työvaatimusten osalta multimedia-oppimisenavulla.
  

Eurooppalainen hanke, joka toteutetaan joulukuun 2012 ja toukokuun 2015 välillä  

ICT-DRV hankekonsortio - muodostuu organisaatioista, jotka toimivat ammatillisen kuljettajakoulutuksen parissa ympäri Eurooppaa – tutkii teknologiaan perustuvien opetusmenetelmien mahdollisuuksia ja haasteita ammattikuljettajien perus-ja jatkokoulutuksiin liittyen.  Merkittävät painopisteet työssämme ovat atk-pohjaisen etäopetuksen (CBT) ja simulaattoreiden (SBT) soveltaminen ammattikuljettajien ammatillisessa koulutuksessa.    
   

Direktiivi 2003/59/EY ja EQF vaatimukset asettavat viitekehyksenä puitteet työllemme. Tarkoituksemme on laatia laatustandardeja, kehittää pilotti koulutuksia ja määritelläkouluttajien osaamisvaatimuksia, joiden avulla laadukas atk- ja simulaattoriperusteinen koulutus voidaan integroida ammattikuljettajien ammatilliseen koulutukseen. Lisäksi selvitämme, kuinka paljon eri teknologioihin perustuvaa ammatillista kuljettajakoulutusta toteutetaan hankkeen kohdemaissa. Tarkoituksemme on laatia suosituksia, joilla eri teknologioihin perustuva oppiminen integroidaan koulutukseen ja huomioidaan EU-direktiivi 2003/59.
  

ICT-DRV kattaa ammatillisen koulutuksen tarjoajat, opettajat, julkisen toimivallan, työmarkkinaosapuolet, CBT / SBT-kehittäjät ja tutkijat ja tietenkin ammattikuljettajat.  

Latest News

Final ICT-DRV project publication published

The ICT-DRV partners proudly...

4th and final ICT-DRV newsletter published

The final ICT-DRV newsletter...

ICT-DRV and Metalog realise workshop at transport logistics fair in Munich

On May 6th 2015 the projects...

Your input is needed:

We are continuously looking for professional drivers, employers, trainers, representatives of social partners or public/competent bodies in order to get your feedback or input on different aspects of our projects work.